Jeanne d’Arc Living-magasinet i en inredningsbutik nära dig

Igår ringde man från Betty’s och meddelade, att det senaste Jeanne d’Arc Living-magasinet levererats till butiken! Det är riktigt spännande eftersom reportaget från vårt hem äntligen är med i tidningen!

Jag har i och för sig sett bilderna tidigare men det skall bli fantastiskt trevligt att få se dem i sitt rätta sammanhang med texter, layout etc. Ann skall visst få ett exemplar av tidningen men det blir nog till att åka till Betty’s idag för att inhandla minst ett exemplar (Ann har fått ett par beställningar av bekanta, som inte bor nära en butik med tidningen i sitt sortiment).

Här följer några bilder som jag antar är med i tidningen . . . jag har alltså inte hunnit lägga vantarna på den ännu. Fotografierna är tagna av Carina Olander och de är med i maj månads utgåva av Jeanne d’Arc Living-magasinet, nr 4 år 2010.

Sovrum (egensnickrad säng av kökssoffa)
Vardagsrum (egensnickrat TV-skåp)
Matsal (egensnickrad fönsteröppning in till köket)
Matplats i köket

Ja, då får väl jag avsluta med ett Välkommen hem till oss!

Tillägg
Ann hämtade idag hem ett par exemplar av tidningen, som presenterar vårt hem på 17 sidor med massor av bilder och en hel del text. Efter att ha läst Anna Truelsens reportagetext innan hon sände den till Danmark, kan jag konstatera, att danskarna tagit sig vissa ”konstnärliga friheter” med textinnehållet. I ett par fall blev vi riktigt fulla i skratt – men, men…

8 tankar om “Jeanne d’Arc Living-magasinet i en inredningsbutik nära dig”

Kommentarer är stängda.