Om Peters Projekt

Det började med en altan och en kamera . . .

. . . och därefter bilder & text på byggahus.se som inspiration till andra och som tack för den hjälp jag själv fick på forumet inför altanbygget här hemma. Mitt inlägg ”Bygga altan? Här är en byggbeskrivning!” på byggahus.se har idag lästs över 330.000 gånger! Efter uppmuntran från andra medlemmar på byggahus.se byggde jag webbsidan där jag med steg-för-steg-bilder och beskrivande text visade hur jag byggde altan, farstukvist m.m.

Webbsidan har uppdaterats en del genom åren och har sedan starten haft runt 200.000 unika besökare med ca 3 miljoner sidvisningar. Mina byggbeskrivningar för altanen och farstukvisten fanns på webben långt innan Byggmax och andra företag presenterade sina byggbeskrivningar med video och annat. Besökstoppen ligger alltid under senvintern och en bra bit in i sommaren.

Sedermera startade jag en blogg, som först låg på Blogger men nu är flyttad till den här webbsidan. Min ambition med bloggen är att på ett vardagsnära sätt presentera våra småprojekt och förhoppningsvis inspirera andra. Det blir även en del vardagliga betraktelser.

Bloggen har legat i träda en längre tid men min ambition är att återuppta skrivandet och presentera ytterligare projekt som genomförts under åren. Besök bloggen >>