Hälsning från Italien, Midsommarhälsning & offentlig kärleksförklaring . . .

Ciao tutti!

Arbetar sedan nå´n dag tillbaka i Rom där solen både skiner & värmer och maten är underbar! Arbete som sagt och mycket lite, om ens någon fritid, men genom maten ges man ändå en härlig känsla och smak av Italien. Min Rom-tillvaro avrundas med hemresa på söndag – efter midsommar med andra ord. Läste Zätas inlägg med väderprognosen för de kommande dagarna och det är väl bara att beklaga . . .


Delar av lunchbuffén sekunderna innan deltagarna i förändringsprocessen samt undertecknad med kollegor överfaller densamma. Jag kan lova att buffén också genomgick en påtaglig förändringsprocess 😉

I vilket fall som helst ber jag att få önska just dig en Glad Midsommar! Hoppas att regnet uteblir och att dansen kring stången skall kunna fullföljas utan gummistövlarna på.

Slutligen . . .

Ann, jag älskar dig av hela mitt hjärta och saknar dig alldeles oerhört! Krama Elliot från mig och säg att Pappa saknar honom och att Pappa kommer hem snart (då skall vi åka den blå ”ruschelkaman”). Klia Melvin bakom öronen, stryk Sessan över pannan och gosa med kattungarna för mig.

Dessutom älskar jag det du gör med vårt hem! Närhelst jag kommer hem efter en kortare eller längre arbetsresa, får jag uppleva vårt hem i delvis ny skrud. Nytt pyssel och vit färg här och där. Ibland blir jag ju som bekant överraskad (alltid glatt) över hur vårt hem ser ut när jag kollar in din blogg 😉

Vi ses . . .

Signore Peter – marito e papà
;P

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

21 tankar om “Hälsning från Italien, Midsommarhälsning & offentlig kärleksförklaring . . .”