Hyllan skall sprida ljus . . .

. . . över den mobila köksbänken.

Japp, då har man invigt födelsedagsöverhandsfräsen. Hustrun hade den mycket goda smaken att förse mig med en Black & Decker KW900E. Verkar riktigt trevlig.

Igår kväll, vid 21-snåret, säger inköparen av nämnda fräs: ”Du kanske skall sätta igång med hyllan? Annars blir det kanske inte av . . .?”.

Vi har en hylla i köket, som sitter över den mobila köksbänk vi tillverkat (visar bänken längre fram). Köksbänken är tänkt att användas som en kompletterande arbetsyta men belysningen har varit obefintlig och därmed användandet.

Alltså, i hällande ösregn och halv storm står jag på farstukvisten och inviger fräsen. Kallt och dåligt med ljus är det också. Det är knappt så att jag ser de markeringar utmed vilka jag skall fräsa. Om du inte förstått det så har vi inte tillgång till snickarbod/fast snickarbänk – visst är det synd om mig? Använder den lilla fällbara bänken, som måste låsas fast med vänsterfoten för att inte glida över kanten på farstun. Nåväl, runt 23.45 är fräsningen klar och hyllan skall nu bestyckas med elkablar och lampsocklar.

I ärlighetens namn får det just utförda arbetet kategoriseras som ”Quick & dirty”. Det syns inte ändå 😉

Nedan är hyllan före nattjobbet. Återkommer med slutresultatet. Du kanske har ett tips på hur belysningen skulle kunna tänkas göras? Vi är helt flexibla . . .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *