Semesterhälsning, matsalsgolvet & kissekatten

Här kommer en postsemesterhälsning snarare än en presemesterhälsning. Hade förstås kunnat skriva ett inlägg för ett par veckor sedan med en rubrik i stil med: ”Åh, semester!” eller ”Nu tar jag paus” eller ”Vi ses om ett par veckor” eller ”Nu åker jag å badar” eller ”Äntligen!” eller kort och gott ”Semester!”. I vilket fall som helst ber jag att få önska dig en behaglig fortsättning/början/avslutning på semestern!

Nåväl, vi har varit iväg ett tag och njutit av ledighet, härliga vyer och god mat. God mat förresten, det är en klar underdrift. Maten har varit helt underbar och till största delen bestått av fisk i olika former. Oj, vad vi blivit inspirerade att äta mer fisk här hemma! Hela familjen har med största sannolikhet ökat sin sammanlagda intelligens med flera . . . ja, vad heter det?. . . grader . . . enheter . . . eller nå´t så´nt.


Med utgångspunkt från bilderna ovan – var skulle du tippa att vi spenderat vår semester? Jag berättar mer nästa gång . . .

Innan vi åkte iväg målade vi matsalsgolvet vitt. Eftersom färgen är lacknaftabaserad, var det en befrielse att kunna lämna huset och stanken från färgen med vetskapen om att färgen skulle härda under vår bortavaro. Vi har precis flyttat in möblerna och nu skall Ann ”bara” piffa till det hela. För en förhandstitt på golvet kan du klicka HÄR.


I samband med resan fick mamma Sessan och hennes kvarvarande sötnos ta in på katthotell här hemma. Den lilla vita hanen är också tingad och enligt planen skall han framöver bo i Flen. Som jag redan nämnt är han oerhört tillgiven och kelsjuk. Jag har aldrig upplevt en katt som så gärna ligger i ens famn och bara myser. När jag lyfter upp den lille krabaten och lägger honom i ryggläge på min ena arm, vrider han överkroppen och placerar sina tassar över min arm så där sött som man bara ser på sockersöta vykort. En otroligt härlig katt!

Ja, det var väl ungefär det. Ha det bra, vi ”ses” snart.

Peter 😛 – fortfarande i semesterläge

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 tankar om “Semesterhälsning, matsalsgolvet & kissekatten”