Tack snälla . . .

. . . för alla fina kommentarer!!

Jag har inte riktigt hunnit med mig själv den sista tiden* och har därför inte lyckats ta mig ut i bloggvärlden för att tacka och kommentera hos var och en av er, som lämnar så glada och inspirerande kommentarer. Jag blir oerhört glad och smickrad över allt fint ni skriver!


Vill därför sända er alla en liten symbolisk hälsning från mig och min lille kompis Tatty Teddy.

Den lille gynnaren spelade för övrigt en ganska stor roll i hustruns och min inledande romans för några år sedan. Han fanns med som kort i blomsterbuketter, som kort på posten och som riktig liten nalle från mig till hustrun. Ett tag var jag så ivrig i mitt blomsterbudande till hennes jobb, att jag tydligen fick dåligt rykte bland hustruns kvinnliga kollegors män – jag satte liksom ribban vilket fick deras män att framstå i dålig dager. Och det var ju inte så populärt bland männen 😉 Hos hustruns kollegor var jag dock poppis . . .

Har tyvärr blivit sämre på det där med blommor och vardaglig uppskattning till hustrun. Därför får hon här en alldeles egen nalle från Mig till Dig!

* Det där med att hinna med mig själv förresten – det är alltså inget värre än att arbetsbelastningen är högre än normalt och att det dagliga arbetet just nu inte tillåter några stunder framför datorn. Ganska behagligt men samtidigt lite dåligt-samvete-skapande . . .

Eder tillgivne Peter 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 tankar om “Tack snälla . . .”