Svart och grönt i skön (?) kombination

Sitter just på ett hotellrum i danska Vedbæk (ostkusten, norr om Köpenhamn) och surfar mellan olika inspirerande bloggar kring inredning, hemmapyssel, dansk influens och annat. Kom att tänka på, att senast jag var i Köpenhamn och jobbade så försökte jag finna en present åt kära hustrun – ett par Ilse Jacobsen gummistövlar, hett eftertraktade. Då , strax innan jul, var dom slutsålda men jag lyckades finna ett par när jag väl kom hem igen. Kunde inte vänta till jul – den gröna, regniga julen – så hustrun fick paketet ett par veckor innan. Det har ju liksom regnat en del . . .

Hon blev väldigt glad och eftersom det ju som sagt regnat en del, har stövlarna använts flitigt.

Själv fick jag, efter att tvillingbrorsan shoppat loss på nätet, ett par gröna Hunter-stövlar. Sitter som gjutna på fötterna och ger en riktigt stadig känsla när jag går ut med vovven Melvin i skogen. Sanningen är att brorsan först köpte ett par som var för små och för att han skulle slippa skicka tillbaka dom, köpte jag dom istället. Han fick vackert besöka internetbutiken igen för att få rätt storlek . . .

Vad har då detta med hemmabygge och inredning att göra? Ja, egentligen ingenting . . . annat än att vi ”hemmabygger och pysslar” på landet, där det sedan juni 2007 regnat nästan hela tiden och att våra nya stövlar kommit väldigt väl till pass. Dessutom utgör i varje fall hustruns stövlar ett väldigt trevligt inslag i vår numera vita, lantliga och rustika hall. Stövlarna finns i vitt också 😉

Som utlovat så är bilder på hallen på väg. Hustrun skall bara piffa till det hela. Hon sa´ häromdagen att ”det är något som fattas” och då skall ju inte jag vara den som förstör helhetsintrycket genom att lägga ut bilder på en ”ofärdig hall”. Fast dé é ju klart – snickrandet och målandet är faktiskt färdigt. Vi har just bl.a. monterat hylla med fina konsoler och skruvat upp de gammaldags krokarna, som kom med Posten från Nacka Byggnadsvård. Vi hade en del originalkrokar också men behövde komplettera . . .

Håll utkik efter hallbilder här och/eller hos MormorRuthsAnn. Jag tror det blir riktigt fint 😉

Natti! / 😛

P.S. Ann, resan gick bra trots lite problem pga vädret 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 tankar om “Svart och grönt i skön (?) kombination”