Daa di di dadam, da di di dadam, da didididi dam!

Jag ber att få återkomma kring rubriken . . .

Vill i all enkelhet ge ett smakprov på två av de artiklar vi avser ”förhöja” badrummet med.

Bild: badoo.se

Bild: HORUS France

Inget är nytt under solen – inte heller fyrkantiga handfat. Dock blir det onekligen mer lantligt med ett sådant och i kombination med den tänkta kranen blir det grymt lantligt (tycker jag).

Handfatet från Gustavsberg (inköpt hos badoo.se), kranen från HORUS.

I badrummet, som på inget sätt är ett uppenbart renoveringsobjekt, byter vi gärna ut den ordinära duschkabinen mot en fast vägg i kombination med en vägghängd dörr. Vi måste bara klara ut hur en vägg skall integreras i ett befintligt badrum med kompletta tätskikt etc.

”Över till rubrikerna. I fredags kväll närmade sig ett fordon . . .”

Jo, det är alltså så här. Vi bor ju ”lite lantligt, strax intill en grusväg” där den närmaste asfaltsvägen är en högst lokal väg, som försörjer de hushåll som bor längs densamma. Pga vägens lokala karaktär söker sig Glassbilen endast till de punkter längs vägen där fler hus så att säga strålar samman. Vi tillhör inte en sådan grupp med hus (vilket jag i uppriktighetens namn fullkomligt ÄLSKAR! 😉

Av denna anledning har vi alltså – hittills – inte fått besök av den blå bilen med den välbekanta truddelutten. Häromsistens bar det sig dock inte bättre än att hustrun råkade på Herr Glassbil och nämnde för honom att vår lille grabb och även vi själva, skulle bli jätteglada om han kunde stanna till någonstans i närheten.

Vad tror ni hände?! Jo, Glassbilen körde i fredags praktiskt taget ända fram till vår dörr! Jag blev så exalterad när jag hörde ”Helan- & Halvan-låten” att jag i T-shirt och ett par nödtorftigt knäppta jeans sprang ut med kameran för att föreviga detta historiska ögonblick.

Ja, därav rubriken och följande bild. Tänk vilken reklamslogan vi skulle kunna bjuda på: ”Hemglass – säljer glass där du bor, vi lovar!”

Snödropparna i det förra inlägget kan skymtas strax till vänster om trädet i förgrunden

Ha en härlig fortsättning på helgen! / Peter 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 tankar om “Daa di di dadam, da di di dadam, da didididi dam!”