Feng Shui-hotell? Jo, det känns faktiskt . . .


Pssst, klockan är mycket och hustrun ligger och sover. Sitter på sängen i rummet på det hotell jag nämnde häromdagen. Efter god mat och goda viner satte vi oss i bubbelbadet, som är placerat i en öppen planlösning – praktiskt taget mitt i rummet. Om man vill kan man dra för ett draperi, som löper runt bad-/ tvättfatsytan.

På rummet finns bl.a. en TV med CD-/DVD-spelare samt ett par CD’s med behaglig musik. Jättehärligt att varva ned med rofylld musik och doften från badvattnet, som ”smaksats” med en sorts stor tepåse (Tea Bag for Bath från Bvlgari). Har inte sett en sådan förr och det såg onekligen lite lustigt ut med en stor tepåse dinglande i badkarskanten.

Nåväl, hela hotellet är utsökt inrett och känslan av ro (Feng Shui?) infinner sig faktiskt. På vissa håll har dock design fått gå före funktion. Ett sobert duschutrymme utan draperi eller dörr resulterar ofelbart i ett blött golv 😉

I övrigt blev det mycket sova idag; både före och efter middagen. Som förälder till en kille som snart fyller fyra är ostörd sömn mitt på ljusa dagen en verklig lyx – inte sant?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *